Λοντίγκιν: Αποθεώθηκε από πλήθος που είχε μαζευτεί για την κατάκτηση της Euroleague (vid)

Λοντίγκιν: Αποθεώθηκε από πλήθος που είχε μαζευτεί για την κατάκτηση της Euroleague (vid)

Ο Λοντίγκιν αποθεώθηκε από πλήθος που είχε μαζευτεί για την κατάκτηση της Euroleague (vid)
Ο Γιούρι Λοντίγκιν έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Παναθηναϊκού που είχαν μαζευτεί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση της Euroleague και αποθεώθηκε.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό της Euroleague κατακτώντας το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, με τους οπαδούς της ομάδας να ξεχύνονται σε διάφορες πόλεις της χώρας για να πανηγυρίσουν.

Το ίδιο συνέβη και από μία μερίδα φιλάθλων των «πρασίνων» και στην Ξάνθη, οι οποίοι ενώ γιόρταζαν την μεγάλη αυτή επιτυχία του μπασκετικού τμήματος της ομάδας, αντιλήφθησαν την παρουσία του τερματοφύλακα της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιούρι Λοντίγκιν.

Εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του είχαν φτάσει το βράδυ του Σαββάτου (26/05) στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τη νίκη επί του Άρη στον τελικό με 1-0. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον αποθεώσουν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Δείτε το βίντεο με την αποθέωση του κίπερ του Παναθηναϊκού:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.