Παναθηναϊκός: Το αδιανόητο 7/7 σε τελικούς EuroLeague

Παναθηναϊκός: Το αδιανόητο 7/7 σε τελικούς EuroLeague

Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής Ευρώπης.
Στο Βερολίνο, ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο αδιανόητο σερί του σε τελικούς της EuroLeague!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την έβδομη EuroLeague της ιστορίας του. Ένας αριθμός που δεν αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης, μετρώντας και τον προκάτοχο της διοργάνωσης, το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ωστόσο, ο τρόπος που ήρθε αποτελεί μία αδιανόητη επίδοση. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός έχει συμμετάσχει σε επτά τελικούς της EuroLeague και τους έχει κερδίσει όλους!

Από το Παρίσι το 1996, στη Θεσσαλονίκη το 2000. Και από εκεί στην Μπολόνια το 2002, στην Αθήνα το 2007, για πρώτη φορά στο Βερολίνο το 2009, στη Βαρκελώνη το 2011 για τον τελευταίο τίτλο, μέχρι αυτό που κατέκτησε ξανά στη Γερμανία, πριν από λίγες ώρες.

Ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί και έχει ηττηθεί σε έναν τελικό, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο, αυτό δεν αφορά τη EuroLeague, αλλά τη SuproLeague, η οποία έγινε παράλληλα με τη EuroLeague to 2001, με την Κίντερ Μπολόνια να είναι η κάτοχος εκείνης της χρονιάς στη EuroLeague.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.