Παναθηναϊκος: All in για το έβδομο αστέρι κόντρα στην Ρεάλ

O Xoυάντσο
Ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρεται με τη Ρεάλ στον τελικό της Euroleague για τον 7ο τίτλο στη Euroleague (21:00, live Gazzetta, Novasports Prime).

Ένα βήμα έμεινε για το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα δώσει τη μάχη του με τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports Prime, live Gazzetta) στον τελικό της Euroleague, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και την 7η κατάκτηση της ιστορίας του.

Οι πράσινοι παίζουν στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2011, τότε που είχαν πάρει το 6ο ευρωπαϊκό της ιστορίας τους. Από την άλλη η ομάδα του Ματέο θα ψάξει το back to back, θέλοντας να ξορκίσει την κατάρα του πρώτου στη regular season που ποτέ δεν κατακτά το τρόπαιο.

Η πρόβλεψη που περιμένει δικαίωση και το μήνυμα του Λεσόρ

Η ομάδα του Αταμάν θα μπει στον τελικό πάνοπλη, ενώ η Ρεάλ έχει τη γνωστή απουσία του Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Τούρκος προπονητής θέλει να δικαιωθεί η πρόβλεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για κατάκτηση της κούπας από το τριφύλλι, ενώ ο Χεζόνια μίλησε στο Gazzetta και δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, αλλά άφησε και ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφή εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες το καλοκαίρι.

Ο Μούσα από την πλευρά του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που δεν το έχει ο Ολυμπιακός, τον Σλούκα, ενώ ο Λεσόρ στάθηκε στις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του, στέλνοντας ένα όμορφο μήνυμα για το πως έφτασε να διεκδικεί την κορυφή της Ευρώπης.

Νωρίτερα στις 18:00 ο Ολυμπιακός (Novasports Prime, live Gazzetta) θα παίξει με τη Φενέρ στον μικρό τελικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν να κλείσουν με νίκη την πορεία τους στο Final Four.

Όλα αυτά, ενώ είναι ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από το Βερολίνο, μετά και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκεί χθες το βράδυ μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η πυροσβεστική εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χωρίς να διευκρινίζει αν όντως ήταν από το συγκεκριμένο περιστατικό, στον σταθμό μετρό Prenzlauer Allee, ένας τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, άλλοι δύο είναι σοβαρά, ενώ συνολικά δόθηκαν ιατρικές βοήθειες σε 12 άτομα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.