Final Four: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο (vid)

σκυλιά
Το βράδυ Σαββάτου στο Βερολίνο έγιναν επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Δείτε βίντεο. Αποστολή - Βερολίνο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα στη γερμανική πόλη έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final Four. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά (σταθμό μετρό και κοντά σε ξενοδοχείο) με την Αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για ορισμένες συλλήψεις ενώ αναφέρουν και ορισμένους τραυματισμούς. Σίγουρα πάντως παραμονή του μικρού και του μεγάλου τελικού η ένταση ανεβαίνει και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ηρεμία στην Uber Arena την Κυριακή (26/05).

Υπενθυμίζουμε πως και το απόγευμα της Παρασκευής (24/05) λίγο πριν την έναρξη του ημιτελικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε, Τούρκοι οπαδοί μπήκαν με ντου και χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο αφού νωρίτερα είχαν έρθει σε συμπλοκές με οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι περίμεναν να εισέλθουν στην αρένα.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.