Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Τρόπαιο Euroleague και δαχτυλίδι ΝΒΑ στο σπίτι; Εξωπραγματικό!» (vid)

Αντετοκούνμπο στο Gazzetta: «Τρόπαιο Euroleague και δαχτυλίδι ΝΒΑ στο σπίτι; Εξωπραγματικό!» (vid)

Αντετοκούνμπο
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πολύ θα ήθελε να εμπλουτίσει το σαλόνι του σπιτιού του και με ένα τρόπαιο Euroleague μετά το πρωτάθλημα ΝΒΑ που κατέκτησε με τους Λέικερς το 2020. Κάτι που είπε μιλώντας στο Gazzetta μία ημέρα πριν από το τζάμπολ του Final Foutr.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Το βράδυ της Κυριακής (26/5) ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα ήθελε πολύ να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ και να γίνει ο 12ος παίκτης που θα έχει κατακτήσει την Euroleague και το δαχτυλίδι ΝΒΑ. Ανάμεσα σε αυτούς οι Τζινόμπιλι, Κούκοτς, ΜάκΑντου, Μπομπουά, Ελάιζα Μπράιαντ, Πάουελ (σ.σ. άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού), με τον Έλληνα σέντερ να λέει χαρακτηριστικά στο Gazzetta:

«Μου ακούγεται κάτι το απίστευτο. Να έχεις αυτά τα δύο τρόπαια στο σπίτι; Είναι εξωπραγματικό. Ό,τι καλύτερο» ήταν η ατάκα του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος συνέχισε για την παρουσία του στο Final Four: «Είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία στη δική μου καριέρα μου, μια μοναδική εμπειρία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας του είπε «έγινε με πολλή προπόνηση, με προετοιμασία από την αρχή της σεζόν. Μπορεί να ήμαστε μια καινούργια ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι. Δεν χρειάζεται καποιο έξτρα κίνητρο. Είμαστε εδώ και έτοιμοι να παίξουμε Εγώ έχω να δώσω ό,τι έχω και ό,τι μπορώ. Δεν χρειάζεται καμία ομάδα να έχει έξτρα κίνητρο».

Όσο για το αν θα βρεθεί στις εξέδρες της Uber Arena ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; «Θα δούμε, το ελπίζω!»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.