Μήτογλου στο Gazzetta: «Ό,τι έβλεπες μικρός και θαύμαζες, τώρα το ζεις» (vid)

Μήτογλου στο Gazzetta: «Ό,τι έβλεπες μικρός και θαύμαζες, τώρα το ζεις» (vid)

Μήτογλου
Ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στο Gazzetta μία ημέρα πριν από τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (24/5, 19:00) εξήγησε μεταξύ άλλων ότι θα προσπαθήσουν να αποφορτιστούν από την πίεση αλλά ταυτόχρονα να είναι το 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για την πρόκριση στον τελικό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Γιώργος Κούβαρης

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι rookie σε Final Four Euroleague, οπότε και η ανυπομονησία του είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Ένα 24ωρο πριν από το τζάμπολ του ημιτελικού με τη Φενέρμπαχτσε μίλησε στο Gazzetta λίγο πριν από την τελευταία προπόνηση στην «Uber Arena» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πάρα πολύ όμορφο να βλέπεις από την πρώτη ημέρα όλες τις ομάδες μαζί, είναι σαν μια γιορτή του μπάσκετ. Είναι η τελευταία μας προπόνηση και προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα όπου θέλουμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

Ως... νεοφερμένος στην τελική φάση της διοργάνωσης έπαθε ένα μικρό... σοκ από την πολυπληθή παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου: «Η αλήθεια είναι ότι παραείναι πολλοί οι δημοσιογράφοι. Έχω βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις αλλά όχι με τόσους πολλούς. Μιλάμε για το Final Four της Euroleague. Ό,τι έβλεπες μικρός και θαύμαζες και ήθελες να βρεθείς εκεί, τώρα το ζεις. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να το ζήσουμε όλοι μαζί. Να μην αγχωθούμε και να μην θεωρήσουμε το ματς ως ζωής ή θανάτου. Να το ευχαριστηθούμε και να τα δώσουμε όλα. Να μπούμε με καλό σκεπτικό και χωρίς έξτρα πίεση».

Όσο για τα όσα θα κάνουν για αποφόρτιση της πίεσης; «Για πολλούς είναι η πρώτη φορά. Εγώ προσωπικά το βλέπω ως ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Ξέρω τη βαρύτητα και ότι έχουμε χιλιάδες κόσμο που περιμένει αυτήν την ευκαιρία. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, να μην αλλάξουμε την ρουτίνα μας και να μην μπει έξτρα πίεση».

Για το αν περιμένει διαφορές σε σχέση με τα ματς της κανονικής περιόδου; «Σίγουρα περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τη Φενέρ. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά και με πολλή πίεση. Θα το πάρει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ. Εμείς θα μπούμε αύριο με το μυαλό μας 100% στη νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.