Γιαννακόπουλος για Σλούκα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο»!

Newsroom
Γιαννακόπουλος για Σλούκα: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο»
Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε σπουδαίο «διπλό» στην Μπολόνια επί της Βίρτους και στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα της Βίρτους και εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια του όσον αφορά τη δεύτερη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο, έχοντας μπροστά του τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν στο Μόναχο (5/4) και την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ (11/4).

Ο Κέντρικ Ναν ήταν αυτός που πήρε τη μεγάλη απόφαση στο τέλος, σκοράροντας το νικητήριο καλάθι at the buzzer ενώ ο Κώστας Σλούκας οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε όλη την αναμέτρηση, γεμίζοντας τη στατιστική του με 20 πόντους (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/4 βολές), τέσσερα ριμπάουντ, δυο ασίστ και ένα κλέψιμο σε 32 λεπτά.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε στην Μπολόνια και βρέθηκε στο γήπεδο, αποθέωσε τον Σλούκα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Βίρτους. «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην προηγούμενη ομάδα του που τον άφησε ελεύθερο» ήταν το μήνυμά του στο Instagram.