Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Η πόρτα είναι ανοικτή για τον Πετρούσεφ»

.
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς εξήγησε ότι η πόρτα της ομάδας της Σερβίας είναι ανοικτή για την επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μένει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και μετά από 48 ώρες (εφόσον καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν πάρει το συμβόλαιό του) θα έχει δικαίωμα να υπογράψει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός, όπως έχει αναφέρει το Gazzetta, έχει κάνει ήδη διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη και αναμένει να παρέλθουν οι 48 ώρες.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς τόνισε, με δηλώσεις στο «Miljan’s Corner», ότι: «Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού, όμως η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεφ τώρα. Είναι δική του απόφαση μαζί με τον μάνατζέρ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει ποτέ λάθος. Ας τους αφήσουμε ν’ αποφασίσουν, ό,τι κι αν γίνει χωρίς θυμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.