Μιχάιλιουκ: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Ουκρανός (vid)

Μιχάιλιουκ: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Ουκρανός (vid)

Ο Μίχαλιουκ
Ο Παναθηναϊκός εξετάζει άλλη μια περίπτωση από το πάνω ράφι καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Ουκρανό γκαρντ/φόργουορντ, Σβι Μιχάιλιουκ.

Μετά το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Παναθηναϊκός δεν σταματάει εκεί καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Σβι Μιχάιλιουκ.

Βέβαια είναι δεδομένο ότι ο Ουκρανός γκαρντ/φόργουορντ έχει βάλει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και στην προοπτική να βρει συμβόλαιο και τη νέα σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη ωστόσο ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση και θέλει να τον κάνει δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πολύ ωστόσο είναι μια ακόμα περίπτωση από το πάνω ράφι την οποία εξετάζουν ευελπιστώντας σ' ένα ακόμα αίσιο τέλος. Παρόλα αυτά είναι ο παίκτης που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν προκειμένου να κλείσει το ρόστερ της ομάδας, αφού βέβαια προηγηθεί και η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Από τη στιγμή που θεωρείται πολύ δύσκολο να προχωρήσει από τη φετινή σεζόν η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία (αλλά η Φενέρ δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο), ο Παναθηναϊκός προχώρησε στο plan b προσπαθώντας να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Ο Μιχάιλιουκ έχει μετρήσει 252 ματς στο ΝΒΑ και έχει «γράψει» 6.6 πόντους, 1.8 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ με 44% εντός παιδιάς και 42% στα σουτ τριών πόντων.