Μίροτιτς: Η Παρτίζαν στο... παιχνίδι απόκτησης του

Μίροτιτς: Η Παρτίζαν στο... παιχνίδι απόκτησης του

Μίροτιτς: Η Παρτίζαν στο... παιχνίδι απόκτησης του
Η Παρτίζαν έχει μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ισπανού ψηλού της Μπαρτσελόνα και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθα για την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν deadline την 1η Ιούλη. Οίδιος έχει ακόμα δύο χρόνια στα οποία σύμφωνα με όσα εξήγησε η Mundo Deportivo, μπορεί να λάβει έως και 22 εκατομμύρια ευρώ και δε θέλει να αφήσει... ούτε σεντ.

Ο Ισπανός ψηλός είναι περιζήτητος και σύμφωνα με το Sportklub, η Παρτίζαν έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του παίκτη που όπως όλα δείχνουν θα φύγει από τη Μπάρτσα.

Οι Σέρβοι σύμφωνα με το δημοσίευμα εξετάζουν την κατάσταση στη Μπαρτσελόνα για τον Μίροτιτς και περιμένουν να δουν τι θα γίνει για να ψάξουν την μεγάλη μεταγραφή. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την παραμονή του Κέβιν Πάντερ στην ομάδα.

O Νίκολα είχε φέτος στη Euroleague 15.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο στα 29 ματς που πάτησε παρκέ. Ηττήθηκε στον ημιτελικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.