Μίροτιτς: Θέλει 22 εκατ. ευρώ για να φύγει από τη Μπαρτσελόνα

Μίροτιτς: Θέλει 22 εκατ. ευρώ για να φύγει από τη Μπαρτσελόνα

Αρνητικός ο Μίροτιτς, ανέλαβε την ευθύνη

bet365

Ο Νίκολα Μίροτιτς θέλει να καρπωθεί τα 22 εκατ. ευρώ που έχει να λάβει από τη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2025, τότε που εκπνέει το συμβόλαιο του.

Το συμβόλαιο του Νίκολα Μίροτιτς με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το 2025 και μπορεί ο Ισπανός ψηλός να μετρά μέρες στη Βαρκελώνη, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί κώδικας επικοινωνίας για να συμφωνηθεί το ποσό της αποζημίωσης και να μείνει ελεύθερος ο παίκτης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Άλεξ Μπιέσκας, ο Μίροτιτς έχει απαντήσει αρνητικά σε τέσσερις προτάσεις αποζημίωσης, αφού θέλει όλο το ποσό που έχει λαμβάνειν μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Αυτό το ποσό ανέρχεται στα 22 εκατ. ευρώ, δηλαδή 11 ανά έτος, δίολου αμελητέο νούμερο που έχει βάλει σε δύσκολη θέση την Μπάρτσα.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση, αφού ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα επιβεβαίωσε πριν λίγες μέρες και μετά τον τρίτο τελικό της Liga Endesa, ότι εκείνος ήταν ο τελευταίος αγώνας του Μίροτιτς με τους Καταλανούς, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο κλαμπ.

Στα νέα των τελευταίων ωρών για τη Μπάρτσα, ο Κέβιν Πάντερ απάντησε τελικά αρνητικά στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα