Κώστας Σλούκας: Αναδείχθηκε MVP των Game 5

Ο Σλούκας με τις γροθιές ψηλα
Ο Κώστας Σλούκας με την εμφάνισή του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε πήρε τον τίτλο του MVP για τα Game 5 των φετινών play-offs. Η δεύτερη ανάλογη διάκριση της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το πέμπτο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε παρασύροντας τον αντίπαλο στο δικό του παιχνίδι και ένας από τους λόγους που συνέβη αυτό στο παρκέ άκουγε στο όνομα του Κώστα Σλούκα.

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων» πέρασε πρώτος στην κούρσα των κορυφαίων για τα τρία παιχνίδια των Game 5 στα φετινά play-offs της EuroLeague και αναδείχθηκε ο MVP αυτού του γύρου. Δεν προκαλεί, άλλωστε, εντύπωση αν σκεφτεί κανείς τα πεπραγμένα του στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Τρίτης (09/05) όπου συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Σλούκας είχε 22 πόντους (5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/6 βολές) με 6 ασίστ και 3 ριμπάουντ συν ένα κλέψιμο στο χρόνο που αγωνίστηκε στο παιχνίδι που έπιασε ακόμη δύο milestones. Αρχικά ξεπέρασε τις 1.500 ασίστ στην πορεία του στη διοργάνωση, ενώ έγινε μόλις ο έκτος παίκτης της ιστορίας που έφτασε 4.000 βαθμούς στην αξιολόγηση.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του Σλούκα που παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου σε ένα γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.