Σπανούλης: Τα μηνύματα στήριξης στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Σπανούλης στις εξέδρες του ΣΕΦ με τον Αγγελόπουλο
Ο Βασίλης Σπανούλης κράτησε σταθερά επικοινωνία με ορισμένους από τους παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε στα play-offs της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να φέρει στα μέτρα του το Game 5 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και να «τσεκάρει» το δεύτερο εισιτήριο του Final 4 του Κάουνας στη φετινή σεζόν της EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν ένα με τον κόσμο που κατέκλυσε κάθε πιθανή θέση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και εισέπραξαν τα χειροκροτήματα σεβασμού και αλληλεκτίμησης που πέρασαν μέσα από την εμφάνισή τους στο παρκέ. Στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι «διόσκουροι» Κώστας Σλούκας και Κώστας Παπανικολάου, αρχηγός πια, ετοιμάζονται να γράψουν ακόμη μία σελίδα στην καριέρα του.

Γυρίζοντας μερικές σελίδες στο ημερολόγιο, το πρόσωπο που έφερε τη σφραγίδα των επιτυχιών, άκουγε στο όνομα του Βασίλη Σπανούλη. Ο νυν προπονητής του Περιστερίου που "έχτισε" μία μπασκετική ζωή στον Ολυμπιακό, μπορεί να είναι αντίπαλος κρατώντας το πινακάκι του στην άκρη του πάγκου, ωστόσο το περιβάλλον των Πειραιωτών θα είναι πάντοτε οικείο.

Ο "Kill Bill" φρόντισε να κρατήσει... ζωντανή την επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε μοιράζοντας μηνύματα στήριξης για το επίτευγμα που βρισκόταν στο πλάνο των «ερυθρολεύκων». Με γνώριμα πρόσωπα και παλιούς συμπαίκτες...!

Η επικοινωνία του με τον Σακιέλ ΜακΚίσικ αποδείχθηκε κομβική για την εξέλιξη της απόδοσής του στη σειρά, ενώ οι Παπανικολάου, Σλούκας και Σάσα Βεζένκοβ είχαν πάντα μία θέση στις ειδοποιήσεις του κινητού του.

Το τρίποντο του Κώστα Σλούκα στην εκπνοή του Game 3 στάθηκε μία από τις αφορμές για τον Σπανούλη ώστε να μιλήσει με τον Έλληνα γκαρντ με τον οποίο πανηγύρισε τίτλους τα περασμένα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, η γέφυρα του Βασίλη Σπανούλη με το σύνολο του Ολυμπιακού παραμένει με γερές βάσεις και η αύρα του σε ανάλογες καταστάσεις πρόκρισης λειτούργησε με τον κατάλληλο τρόπο.