Ματέο: «Δεν ταξιδεύουμε με φόβο, είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί τίποτα στο Βελιγράδι»

Ο Τσους Ματέο
Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Ρεάλ είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί στη Stark Arena κόντρα στην Παρτίζαν προκειμένου να φέρει τη σειρά πίσω στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια κόντρα στην Παρτίζαν έπειτα από το 2-0 των Σέρβων στο WiZink Center. Το ζητούμενο, λοιπόν για την ομάδα του Τσους Ματέο είναι το 2/2 στο Βελιγράδι ώστε η σειρά να επιστρέψει στην Ισπανία.

Με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον των οπαδών, η Παρτίζαν θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια έπειτα από την... κλωτσοπατινάδα στη Μαδρίτη και τους αποκλεισμούς των Γιαμπουσέλε, Πάντερ, Λεσόρ και Ντεκ.

Από την πλευρά του, ο Τσους Ματέο σχολίασε το Game 3 το βράδυ της Τρίτης 2/5 στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου, τονίζοντας: «Σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Δεν ταξιδεύουμε με φόβο. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί τίποτα... Οι οπαδοί της Παρτίζαν υποστηρίζουν φανατικά την ομάδα τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξεις σε μια κατάμεστη αρένα όπου οι φίλαθλοι είναι τόσο κοντά, που μπαίνουν στην εξίσωση και... δονούν το γήπεδο. Συνέβησαν κάποια άσχημα πράγματα. Δεν πρέπει να γίνονται αλλά συνέβησαν. Πάμε στη Σερβία για να παίξουμε μπάσκετ».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν επέστρεψε από το εις βάρος της 0-2, είπε: «Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά... Γιατί να μην τα καταφέρουμε»;

@Photo credits: ACB Media