Παρτίζαν: Βάζει γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν για το Game 3 με τη Ρεάλ

Παρτίζαν: Βάζει γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν για το Game 3 με τη Ρεάλ
Η Stark Arena θα είναι κατάμεστη από 20.000 οπαδούς της Παρτίζαν για το Game 3 της προημιτελικής σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι Σέρβοι ενημέρωσαν ότι θα τοποθετήσουν γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν για όλους όσοι δεν καταφέρουν να μπουν στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου.

Η Παρτίζαν βρίσκεται μπροστά στην υπέρτατη πρόκληση, απέχοντας μια νίκη κακριά από την επιστροφή στο Final 4 της EuroLeague για πρώτη φορά έπειτα από το 2010. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγείται με 2-0 νίκες στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να τελειώσει τη δουλειά στο Βελιγράδι, αρχής γενομένης από το Game 3 το βράδυ της Τρίτης 2/5 στη Stark Arena.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια έπειτα από την... κλωτσοπατινάδα στη Μαδρίτη ενώ ο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Κέβιν Πάντερ (2 αγώνες) και Ματίας Λεσόρ (1 αγώνας). Όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο όπως άλλωστε παραδέχτηκε ο Ντανίλο Άντζουσιτς μιλώντας για το ματς, εξηγώντας πως όλοι οι γνωστοί του ζητούν εισιτήρια.

Σε κάθε περίπτωση, η Παρτίζαν θα τοποθετήσει γιγαντοοθόνες στα τείχη του Καλεμέγκνταν, στο ιστορικό Φρούριο του Βελιγραδίου όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων τα ανοιχτά γήπεδα των δυο μεγάλων ομάδων της πρωτεύουσας της Σερβίας, φιλοξενώντας χιλιάδες οπαδούς που δεν θα καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο για το ματς με τους Μαδριλένους.