Ρεάλ - Παρτίζαν: Γιατί υπήρξε η διακοπή του Game 2

Νάναλι και Γιουλ
Η βραδιά της Πέμπτης (27/04) στη Μαδρίτη εξελίχθηκε σε ροντέο με αποτέλεσμα το Game 2 Ρεάλ - Παρτίζαν να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Ο λόγος είναι ο εξής...

Άκρως επεισοδιακά και με πρωτοφανείς εικόνες εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρτίζαν για τα play-offs της EuroLeague. Περίπου δύο λεπτά πριν το επίσημο τέλος, μία μεγάλη σύρραξη προκάλεσε την οριστική διακοπή.

Ρεάλ - Παρτίζαν: Απίστευτο ξύλο στη Μαδρίτη!

Μία «μονομαχία» ανάμεσα σε Γιουλ και Πάντερ έγινε η αφορμή να εμπλακούν σε ένταση ουσιαστικά άπαντες από τις δύο ομάδες.

Μετά τις απαραίτητες συσκέψεις, αποφασίστηκε από τους διαιτητές να κατευθυνθούν με τις δύο ομάδες προς τα αποδυτήρια. Οι κανονισμοί λένε πως όσοι εισέρχονται στο παρκέ, ακόμη και για να χωρίσουν τα πρόσωπα, αποβάλλονται.

Από τη στιγμή που η λίστα των αποβολών δεν άφηνε δύο παίκτες από κάθε ομάδα (για να μπορεί να γίνει έστω η αναφορά), δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί το ματς. Στη συγκεκριμένη συνθήκη, ο μοναδικός που έμεινε εκτός του σκηνικού και δεν αναφέρθηκε από τους διαιτητές ήταν ο Πουαριέ.

Σε κάθε περίπτωση ο Αθλητικός Δικαστής θα πρέπει να λάβει τις τελικές αποφάσεις για το ποιες θα είναι οι ποινές πριν το Game 3 στην Stark Arena στις 02/05.