Πάντερ: «Έκανα απλώς κάτι που δουλεύω από 7 χρονών»

Πάντερ: «Έκανα απλώς κάτι που δουλεύω από 7 χρονών»

Newsroom
Πάντερ: «Έκανα απλώς κάτι που δουλεύω από 7 χρονών»
O Κέβιν Πάντερ προσυπέγραψε το break της Παρτίζαν στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ και στη συνέχεια εξήγησε πως έκανε απλώς αυτό που δουλεύει από μικρός.

Ο Κέβιν Πάντερ όπλισε και «εκτέλεσε» στα 0.4" για το φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά στον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, κάνοντας το 87-89 και κλειδώνοντας το 1-0 της Παρτίζαν στα προημιτελικά της EuroLeague.

Ο Αμερικανός σκόρερ το πήρε πάνω του και στη συνέχεια σχολίασε την τελευταία φάση: «Ήθελα να γίνει αλλαγή μαρκαρίσματος. Προτιμούσα να μην παίξω απέναντι στον Γουίλιαμς-Γκος. Βέβαια, και να μη γινόταν αλλαγή, πάλι θα έπαιζα ένας εναντίον ενός. Αλλά, ξέρεις, καλύτερα φέρε μου έναν ψηλό! Τελικά, πήρα την αλλαγή και όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς κάτι που προπονώ από 7 χρονών».

Ο Αμερικανός περιφερειακός αναφέρθηκε στον σεβασμό που εμπνέει η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι μια σειρά από παιχνίδια, 40 λεπτά. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα και δεν μπορείς απλά να μη σεβαστείς κάποιον. Αν το κάνεις, θα σε κάνουν να πληρώσεις. Και αυτό έκαναν. Ο Γιαμ Μαντάρ έπαιξε υπέροχο δεύτερο ημίχρονο, γενικώς όλοι έπαιξαν καλά. Αυτό χρειαζόταν και πήραμε τη νίκη εκτός έδρας».

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.