Ολυμπιακός: Ανάμεσα σε Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Φενέρμπαχτσε ο αντίπαλος για τα play-offs, τα σενάρια των αγώνων της Μ.Παρασκευής

Ολυμπιακός: Ανάμεσα σε Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Φενέρμπαχτσε ο αντίπαλος για τα play-offs, τα σενάρια των αγώνων της Μ.Παρασκευής

Ο Τόμας Γουόκαπ του Ολυμπιακού.
Η ήττα της Φενέρμπαχτσε και η επικράτηση του Ολυμπιακού μπορούν να φέρουν μέχρι και τρεις πιθανές αντιπάλους στα play-offs στο δρόμο προς το Final 4 του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια της EuroLeague. Και στα play-offs θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην 8η θέση.

Ποια θα είναι αυτή, ωστόσο; Τα σενάρια έχουν μειωθεί σε τέσσερα, μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε και τη νίκη της Μακάμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, στα ματς που απομένουν για την αυριανή ημέρα (Παρασκευή, 13/4) θα κριθεί οριστικά ποιος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

  • Σενάριο πρώτο: Αν κερδίσει η Μπάγερν (τη Ζαλγκίρις), ανεξάρτητα τι θα συμβεί στο ματς της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό, τότε στην 8η θέση θα βρεθεί η Μπασκόνια.
  • Με νίκη της Παρτίζαν, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Παρτίζαν, 7.Φενέρ, 8.Μπασκόνια.
  • Με νίκη του Παναθηναϊκού, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Φενέρ, 7.Παρτίζαν, 8.Μπασκόνια.

  • Σενάριο δεύτερο: Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις (της Μπάγερν) και η Παρτίζαν του Παναθηναϊκού, τότε αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Φενέρμπαχτσε.
  • Αν συμβεί αυτό, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Παρτίζαν, 7.Ζάλγκιρις, 8.Φενέρμπαχτσε.

  • Σενάριο τρίτο: Αν επικρατήσει η Ζαλγκίρις (της Μπάγερν) και ο Παναθηναϊκός κάνει διπλό στο Βελιγράδι, τότε στην 8η θέση θα τερματίσει η Ζαλγκίρις.
  • Αν συμβεί αυτό, τότε οι θέσεις 5-8 θα είναι ως εξής: 5.Μακάμπι, 6.Παρτίζαν, 7.Φενέρ, 8.Ζαλγκίρις.

@Photo credits: INTIME