Μίροτιτς: Αφηνίασε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό, είχε 100% απέναντι σε τέσσερις διαφορετικούς αντιπάλους (vid)

Ο Νίκολα Μίροτιτς στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.
O Νίκολα Μίροτιτς έκανε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, μετρώντας 22 από τους 26 πόντους του, έχοντας 100% απέναντι σε τέσσερις διαφορετικούς προσωπικούς αντιπάλους!

Ο Νίκολα Μίροτιτς δικαιολόγησε τον τίτλο του ηγέτη της Μπαρτσελόνα για ένα ημίχρονο, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Παναθηναϊκό (88-74). Σε αυτό το διάστημα ο Μαυροβούνιος, πολιτογραφημένος Ισπανός, φόργουορντ σημείωσε 22 από τους 26 πόντους του.

Και ούτε λίγο, ούτε πολύ, με όλες τις αλλαγές που γίνονται στις άμυνες και τις διαφορετικές αμυντικές επιλογές του Χρήστου Σερέλη, ο Μίροτιτς μοίρασε τις προσπάθειές του απέναντι σε έξι διαφορετικούς αντιπάλους. Και στους τέσσερις απ' αυτούς, ο «Μίρο» δεν αστόχησε!

Στο πρώτο μέρος είχε μόλις 1/1 δίποντο και 0/3 τρίποντα, για να ξεσπάσει στα υπόλοιπα 20 λεπτά με 4/5 δίποντα και 4/5 τρίποντα!

Οι προσπάθειες του Μίροτιτς στο 2ο ημίχρονο.
Οι προσπάθειες του Μίροτιτς στο 2ο ημίχρονο.

Εκείνος που έγραψε το ζητούμενο... μηδέν είναι ο Αρτούρας Γκουντάιτις. Ένα δίποντο, κανένας πόντος. Ο Δημήτρης Αγραβάνης τον υποχρεώσει να αστοχήσει στο 50% των σουτ που επιχείρησε (1/1 διπ., 0/1 τριπ.), όμως οι υπόλοιποι δεν τα κατάφεραν.

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς δέχτηκε τους περισσότερους πόντους (2/2 τριπ.) και ακολούθησε ο Μάριους Γκριγκόνις (1/1 τριπ., 1/1 διπ.). Ο Γιώργος Παπαγιάννης αμύνθηκε σε δύο κοντινά δίποντα (2/2) και ο Λευτέρης Μαντζούκας σε ένα τρίποντο (1/1).

Οι αντίπαλοι του Μίροτιτς

  • Μάριους Γκριγκόνις 1/1 διπ., 1/1 τριπ.
  • Ντέρικ Γουίλιαμς 2/2 τριπ.
  • Αρτούρας Γκουντάιτις 0/1 διπ.
  • Δημήτρης Αγραβάνης 1/1 διπ., 0/1 τριπ.
  • Γιώργος Παπαγιάννης 2/2 διπ.
  • Λευτέρης Μαντζούκας 1/1 τριπ.
@Photo credits: INTIME