«Συναγερμός» στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στο γήπεδο

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Συναγερμός» στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν επιβεβαίωσε ότι θα υπάρχουν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στο γήπεδο
Η Παρτίζαν ενημέρωσε επισήμως ότι θα υπάρχουν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα στην αποψινή αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Stark Arena (8/12, 21:30), ζητώντας από τους φιλάθλους της να μην απαντήσουν στις προκλήσεις.

Η Παρτίζαν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (8/12, 21:30) στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στην EuroLeague και στην Stark Arena θα βρίσκονται οπαδοί των φιλοξενούμενων!

Οι «ασπρόμαυροι» επιβεβαίωσαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως περίπου 600 οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θα βρίσκονται μεταξύ των θεατών στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου που θα είναι κατάμεστη, βάζοντας άπαντες σε... συναγερμό.

«Έπειτα από μια σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων με μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας, η Παρτίζαν αποφάσισε να παραχωρήσει ένα μικρό μέρος της κερκίδας στο επίπεδο 400 της Stark Arena για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας που προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα. Μικρός οπαδών του αντίπαλου συλλόγου θα εισέλθει στο γηπεδο και για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ένα μικρό μέρος της κερκίδας θα τους παραχωρηθεί. Θα υπάρχει επίσης ζώνη ασφαλείας που θα χωρίζει τους οπαδούς. Οι υπηρεσίες ασφαλείας κάνουν λόγο για πιθανές προκλήσεις, με σκοπό να προκληθούν ζημιές στην Παρτίζαν. Οι προβοκάτορες θα θελήσουν ενδεχομένως να ρίξουν αντικείμενα στο γήπεδο για να προκαλέσων ταραχές και επεισόδια με σκοπό να μειώσουν την Παρτίζαν στα μάτια της EuroLeague. Οι κάμερες ασφαλείας θα καταγράφουν κάθε περιστατικό» αναφέρει η ανακοίνωση της Παρτίζαν.

Τις προηγούμενες ημέρες οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα απαίτησαν τη δική τους θύρα στο ντέρμπι της EuroLeague απέναντι στη γηπεδούχο Παρτίζαν, αλλιώς θα βρουν το δρόμο μόνοι τους. Εν τέλει, το αίτημά τους εισακούστηκε.

@Photo credits: ABA Liga