Οργανωμένοι Ερυθρού Αστέρα: «Δώστε μας μία θύρα, αλλιώς θα βρούμε το δρόμο μόνοι μας»

Οργανωμένοι Ερυθρού Αστέρα: «Δώστε μας μία θύρα, αλλιώς θα βρούμε το δρόμο μόνοι μας»
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα απαίτησαν τη δική τους θύρα στο ντέρμπι της EuroLeague απέναντι στη γηπεδούχο Παρτιζάν, αλλιώς θα βρουν το δρόμο μόνοι τους.

Οι Ντέλιγιε, οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έστειλαν το δικό τους μήνυμα σχετικά με το μεγάλο ντέρμπι της EuroLeague κόντρα στην Παρτίζαν (8/12).

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι γηπεδούχος στην αναμέτρηση που θα γίνει στην Stark Arena. Ανακοίνωσε το sold out, ωστόσο 3.000 εισιτήρια κυκλοφόρησαν δίχως περιορισμούς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έχουν φτάσει στα χέρια των οπαδών του Αστέρα.

Η ανακοίνωση της Παρτίζαν αναφέρει ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς με χαρακτηριστικά του Αστέρα, ωστόσο οι Ντέλιγιε με ανακοίνωσή τους ζητούν να ανοίξει μία θύρα για τους φιλοξενούμενους.

«Δεν θα αφήσουμε έτσι το ντέρμπι. Ζητάμε από τη διοίκηση της Παρτίζαν να επιτρέψει την είσοδο των φίλων του Ερυθρού Αστέρα που έχουν αποκτήσει εισιτήριο και να μας δώσουν τη δική μας θύρα.

Αλλιώς θα αναγκαστούμε να βρούμε το δρόμο μόνοι μας και θα καλέσουμε τους άλλους οπαδούς της ομάδας να μας ακολουθήσουν. Το ντέρμπι δεν είναι ντέρμπι χωρίς τους φιλάθλους και των δύο ομάδων», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.