Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική για εμάς η τέταρτη νίκη εκτός έδρας»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική για εμάς η τέταρτη νίκη εκτός έδρας»
Οι δηλώσεις του κόουτς Μπαρτζώκα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να διατηρεί το εκτός έδρας αήττητό του στην EuroLeague περνώντας από το Μόναχο, κάτι που τον έκανε πολύ χαρούμενο όπως φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Είχαμε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι, αλλά περιμέναμε πως η Μπάγερν θα κάνει το come back. Εκμεταλλεύτηκε το κακό μας δεύτερο δεκάλεπτο, στο οποίο της επιτρέψαμε να κάνει πολλά πράγματα λόγω της κακής μας άμυνας. Είχαν επτά επιθετικά ριμπάουντ και μείωσαν στο σκορ στο ημίχρονο στους έξι πόντους. Όμως, η αρχική μας 5άδα σκόραρε 27 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στο να ελέγξουμε ξανά το παιχνίδι.

Μετά προσπαθήσαμε να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπάγερν και να αποφύγουμε να δεχτούμε κάποια τρίποντα που επιχείρησαν. Τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική, γιατί ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες στην Ευρωλίγκα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, δεδομένου ότι όλες οι ομάδες έχουμε αντιμετωπίσει είναι σπουδαίες. Καλή συνέχεια στην Μπάγερν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.