Τζόελ Μπολομπόι: «Όλοι θέλουμε να πάμε Final Four και στο τέλος να κερδίσουμε την EuroLeague» (vid)

Τζόελ Μπολομπόι: «Όλοι θέλουμε να πάμε Final Four και στο τέλος να κερδίσουμε την EuroLeague» (vid)

Newsroom
Τζόελ Μπολομπόι: «Όλοι θέλουμε να πάμε Final Four και στο τέλος να κερδίσουμε την EuroLeague» (vid)
Ο Τζόελ Μπολομπόι απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ τοποθετεί τον πήχη στο Final Four και γιατί όχι στην κατάκτηση της EuroLeague.

Μετά τους Άλεκ Πίτερς και Ταρίκ Μπλακ, ο Τζόελ Μπολομπόι έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού και εξιστορεί την εμπειρία του από την πρώτη φορά που πάτησε το παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Παράλληλα δε δίστασε να βάλει από νωρίς ψηλά τον πήχη, καθώς ο ίδιος όπως και άπαντες στην ομάδα θέλουν να βρεθούν ξανά στο Final Four και γιατί όχι ως την κατάκτηση της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Τζόελ Μπολομπόι

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Πως είστε; Είμαι ο Τζόελ Μπολομπόι!

Είναι σχεδόν εκείνη η ώρα της σεζόν! Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα ενταχθώ στην ομάδα! Ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να 'πιάσω' δουλειά. Nα συναντήσω τους φιλάθλους, να γνωρίσω το προπονητικό επιτελείο, τη διοίκηση, τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ανυπομονώ για τα πάντα και να έχουμε μια απίστευτη σεζόν όλοι μαζί.

Θα προσθέσω λίγο από όλα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Από τα ριμπάουντ, τα κοψίματα, τις αλλαγές στα γκαρντ, την άμυνα. Επιθετικά έχω την ικανότητα να ανοίγω το γήπεδο, να σουτάρω τρίποντα, ανοιχτά τζαμπ σουτ και να δημιουργώ καταστάσεις. Να τελειώνω φάσεις στην ρακέτα και να προσφέρω στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Θα είναι φανταστικά!

Ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά. Όσο πιο ψηλά γίνεται. Όλοι θέλουμε να πάμε πάλι στο φάιναλ φορ και στο τέλος να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα.

Πρώτη φορά που έπαιξα αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Μπήκαμε στο γήπεδο, κάναμε προθέρμανση, το ματς δεν είχε καν ξεκινήσει, ο αγώνας ήταν sold out και υπήρχαν χιλιάδες φίλαθλοι, ήταν γεμάτο. Υπήρχε μεγάλη ενέργεια, χοροπηδούσαν πάνω κάτω! Φυσικά, όλοι ξέρουν τι θα πάρουν από τους φιλάθλους όταν έρχονται να παίξουν για τον Ολυμπιακό. Είναι οι καλύτεροι σε όλο τον κόσμο, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίζεις! Οπότε είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος του.

Όταν παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι πραγματικά δύσκολο. Όμως, όταν είσαι με τον Ολυμπιακό, έχεις την υποστήριξη του κοινού και χιλιάδων ανθρώπων που σε εμψυχώνουν σε κάθε ματς. Είναι απίστευτο!

Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω με τη νέα μου φανέλα, τη νέα μου ομάδα, στη νέα μου πόλη, με τους νέους φιλάθλους. Όλα θα είναι καινούργια! Είμαι ενθουσιασμένος. Θα είναι μια σπουδαία σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να έρθω εκεί και να πιάσω δουλειά.

Πάμε Ολυμπιακέ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.