Κοντός για Νέντοβιτς: «Αν επιλέξει να μείνει ελεύθερος, θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα»

Κοντός για Νέντοβιτς: «Αν επιλέξει να μείνει ελεύθερος, θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα»

Newsroom
Κοντός για Νέντοβιτς: «Αν επιλέξει να μείνει ελεύθερος, θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα»
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός αναφέρθηκε στην περίπτωση του Νεμάνια Νέντοβιτς, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ο παίκτης είναι με το... ενάμισι πόδι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ένα σερβικό δημοσίευμα έβαλε «φωτιά» στον Παναθηναϊκό, αφού στέλνει τον Νεμάνια Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, επιβεβαίωσε πως ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται με το... ενάμισι πόδι στον Ερυθρό Αστέρα.

«Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε δυσαρεστημένο παίκτη, ούτε να πάμε στο επόμενο βήμα, να κάνουμε ένα τριετές συμβόλαιο μαζί του από εδώ και πέρα, με περισσότερα από τρία εκατομμύρια, όπως φαίνεται να του δίνει ο Αστέρας», είπε ο Κοντός.

Και συνέχισε: «Με 300 χιλιάδες ευρώ μπορεί να μείνει ελεύθερος. Αν αυτή είναι η επιλογή του, ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει σε μία τέτοια συζήτηση, θα κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Θα κοιτάξουμε τον προγραμματισμό μας με μία νέα συνθήκη».

Ο όρος των συμμετοχών του Νέντοβιτς

Ο Κοντός εξήγησε ότι στο συμβόλαιο του Νέντοβιτς υπήρχε ο όρος πως αν είχε 28 συμμετοχές στα 34 ματς της EuroLeague, τότε το συμβόλαιο θα είχε αυτόματη ανανέωση για τη σεζόν 2022-2023. Ωστόσο, λόγω των ειδικών συνθηκών και της αποβολής των ρωσικών ομάδων, ο Σέρβος γκαρντ είχε 26 συμμετοχές σε 32 ματς.

Σύμφωνα με την ΚΑΕ, επειδή το ποσοστό είναι ίδιο και στις δύο περιπτώσεις, θεώρησαν ότι η συμφωνία θα είχε ανανεωθεί. Ωστόσο, η πλευρά του Νέντοβιτς δεν το αποδέχεται, με αποτέλεσμα να μπορεί να επικαλεστεί τη ρήτρα των 300.000 ευρώ που του δίνει την ελευθερία του.

@Photo credits: INTIME