MozzartSport: «Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς»

MozzartSport: «Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς»

Newsroom
MozzartSport: «Επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα ο Νέντοβιτς»
Δημοσίευμα της σερβικής Mozzar Sport «στέλνει» τον Νεμάνια Νέντοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα! Οι Σέρβοι επικαλούνται όρο ανανέωσης στο συμβόλαιό του, τον οποίο δεν ενεργοποίησε.

«Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της σερβικής ιστοσελίδας Mozzart Sport, αναφορικά με τον Σέρβο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την Mozzart, η διοίκηση του Αστέρα απαντάει με τον Νέντοβιτς στις απώλειες των Όστιν Χόλινς και Ντέγιαν Νταβίντοβατς, με την επιστροφή του «Νέντο» στην πρώην ομάδα του να ολοκληρώνεται σύντομα.

Ο Νέντοβιτς αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα από το 2007 έως το 2012, προτού μετακομίσει στο εξωτερικό. Πρώτα στην Ευρώπη και μετά στο ΝΒΑ.

Η ρήτρα του Παναθηναϊκού και του Νέντοβιτς

Παράλληλα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο συμβόλαιο του Σέρβου. Ο Νέντοβιτς φαίνεται να έχει την επιλογή να το ανανεώσει, αλλά προτίμησε να φορέσει τη φανέλα του Αστέρα.

Επιλογή για την ανανέωσή του έχει και ο Παναθηναϊκός, αφού μπορεί να του δώσει 100.000 ευρώ (μέσα στο επόμενο τριήμερο) και να τον αφήσει ελεύθερο, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως απίθανο.

Αντίθετα, αν ο Νέντοβιτς θέλει να αφήσει τον επόμενο χρόνο του συμβολαίου του (πρέπει να ενημερώσει μέχρι τις 20 Ιουλίου) δεν θα είναι δωρεάν, καθώς θα πρέπει να καταβάλει 300.000 ευρώ.

Φέτος στη EuroLeague μέτρησε 14.3 πόντους, 3.2 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME