Παναθηναϊκός: Ο καπνός και η... φωτιά με τον Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Ο καπνός και η... φωτιά με τον Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Ο καπνός και η... φωτιά με τον Ράντονιτς
Ο Ντέγιαν Ράντονιτς φέρεται να παίρνει προβάδισμα όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το κρίσιμο ραντεβού Ραζνάτοβιτς-Ερυθρού Αστέρα.

Το βράδυ της Κυριακής (26/6) το σέρβικο «Telesport» έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ντέγιαν Ράντονιτς όσον αφορά τον επόμενο προπονητή καθώς οι «πράσινοι» φέρεται να έχουν το προβάδισμα σε σχέση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αν μη τι άλλο ήταν μια είδηση που άρχισε να «ξεκλειδώνει» τον «γρίφο» αναφορικά με τον προπονητή που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου. Η αλήθεια είναι ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέταζε όλες τις πιθανές (αλλά και... απίθανες λόγω βαθμού δυσκολίας) λύσεις για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ωστόσο ο χρόνος πίεζε (και πιέζει) και έπρεπε να ληφθεί μια απόφαση.

Η περίπτωση του Σέρβου προπονητή υπήρχε στα «πράσινα» μπλοκάκια ωστόσο οι πληροφορίες που διέρρεαν από τη Σερβία τις τελευταίες εβδομάδες έκαναν λόγο για παραμονή στον Ερυθρό Αστέρα. Από τότε πέρασαν ήδη 10 ημέρες και δεν είχε υπάρξει καμία ανακοίνωση από την πλευρά των πρωταθλητών Σερβίας και Αδριατικής Λίγκας. Κάτι που αυτομάτως άρχισε να κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να... ανέβει και στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Ραντεβού Ραζνάτοβιτς με Ερυθρό Αστέρα

Από πλευράς «πρασίνων» εξακολουθεί να υπάρχει σιγή ιχθύος. Βέβαια είναι δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει ωστόσο από τη στιγμή που παραμένει ακόμα ανοικτό του Ράντονιτς με τον Ερυθρό Αστέρα, υπάρχει και μια στάση αναμονής και... παρακολούθησης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος εκπροσωπεί τον 52χρονο προπονητή είναι προγραμματισμένο να έχει τη Δευτέρα (27/6) συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστερα ώστε να παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει προβληματισμός στον Ράντονιτς για τον Ερυθρό Αστέρα και την κατάσταση που υπάρχει βλέποντας και τους παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα (σ.σ. Χόλινς σε Μακάμπι, Νταβίντοβατς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχε βγει και η είδηση δια στόματος του Υπουργού Οικονομικών της Σερβίας, Σίνισα Μάλι ότι ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν έχουν χρέη ύψους 7 εκατομμύρια ευρώ στο σερβικό κράτος!

Συνδέοντας το ένα κομμάτι του παζλ με το άλλο, αυτομάτως εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά! Στη Σερβία επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ώρες. Έως τότε τα «πράσινα» στόματα θα παραμείνουν... ερμητικά κλειστά καθώς άπαντες περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο Βελιγράδι, δουλεύοντας παράλληλα και άλλες περιπτώσεις ώστε να μην βρεθούν προ... δυσάρεστων και ξαφνικών εκπλήξεων.

Εάν και εφόσον επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» του 52χρονου προπονητή με τον Ερυθρό Αστέρα, τότε είναι πολύ πιθανόν (αν όχι το πιθανότερο) ο Ράντονιτς να «κλείσει» στο «τριφύλλι» και να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.