Ερυθρός Αστέρας: Θέλει να κρατήσει τον Ράντονιτς

Ερυθρός Αστέρας: Θέλει να κρατήσει τον Ράντονιτς

Ερυθρός Αστέρας: Θέλει να κρατήσει τον Ράντονιτς
Το συμβόλαιο του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Ερυθρό Αστέρα ολοκληρώνεται φέτος και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς αποκάλυψε πως έχουν ήδη αρχίσει οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο παραμονής του.

Ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στην Αδριατική Λίγκα και κατέκτησε τον τίτλο, εξασφαλίζοντας αυτομάτως τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην άκρη του πάγκου.

Ο 52χρονος Μαυροβούνιος κόουτς έχει συνδυάσει την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη σύγχρονη ιστορία του Ερυθρού Αστέρα και ο Νεμπόισα Τσόβιτς εξήγησε πως γίνονται προσπάθειες για την παραμονή του στο κλαμπ.

«Έχουμε συζητήσει για την παραμονή του. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας όμως θα ξέρουμε περισσότερα την επόμενη εβδομάδα. Πρώτα να τελειώσουν τα playoffs στο πρωτάθλημα. Για να γίνουν μεταγραφές, πρέπει πρώτα να τελειώσουμε με το θέμα του προπονητή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσόβιτς μιλώντας στο B92.

@Photo credits: EuroLeague