Μιλάνο: Επιστρέφει ο Σιλντς μετά από απουσία τριών μηνών

Μιλάνο: Επιστρέφει ο Σιλντς μετά από απουσία τριών μηνών

Μιλάνο: Επιστρέφει ο Σιλντς μετά από απουσία τριών μηνών
Η Αρμάνι Μιλάνο θα έχει στη διάθεσή της τον Σαβόν Σιλντς για το αυριανό (13/3) ματς κόντρα στην Τριέστε. Ο Αμερικανός είχε υποστεί κάταγμα κερκίδας στα μέσα Δεκεμβρίου. Επιστρέφει και ο Τζίτζι Ντατόμε.

Η Αρμάνι Μιλάνο θα λάβει ενισχύσεις στην τελική ευθεία. Η ομάδα, με την οποία ο Ολυμπιακός μάχεται για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο της EuroLeague, θα έχει ξανά στη διάθεσή της τόσο τον Σαβόν Σιλντς, όσο και τον Τζίτζι Ντατόμε.

Ο Σιλντς είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τα μέσα Δεκεμβρίου, όταν είχε υποστεί κάταγμα κερκίδας στην αναμέτρηση της Αρμάνι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι Ιταλοί κατηγορούσαν τον Ρούντι Φερνάντεθ για αντιαθλητική κίνηση που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό.

Όσο για τον Ντατόμε; Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη EuroLeague ήταν στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (για πέντε λεπτά) στις 24 Φεβρουαρίου.

Αμφότεροι οι φόργουορντ είναι στη διάθεση του Έτορε Μεσίνα για την αναμέτρηση κόντρα στη Τριέστε, την Κυριακή 13 Μαρτίου.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.