Αρμάνι Μιλάνο: Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ο Σαβόν Σιλντς

Αρμάνι Μιλάνο: Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ο Σαβόν Σιλντς

Αρμάνι Μιλάνο: Τουλάχιστον δύο μήνες εκτός ο Σαβόν Σιλντς
Η Αρμάνι Μιλάνο περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το κάταγμα που έχει υποστεί ο Σαβόν Σιλντς, αλλά η Gazzetta Dello Sport αναφέρει ότι ο Αμερικανός θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 2 μήνες!

Η Αρμάνι Μιλάνο αναμένεται να στερηθεί των υπηρεσιών του Σαβόν Σιλντς για τουλάχιστον δύο μήνες! Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο χέρι (κάταγμα κερκίδας) στην ήττα των Ιταλών από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τον συμπαίκτη του, Μάλκολμ Ντιλέινι να κατηγορεί τον Ρούντι Φερνάντεθ. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport, o Σιλντς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Και η Αρμάνι δεν πρόκειται να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. Ειδικά για το ιταλικό πρωτάθλημα, κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να προσθέσει μόνο έναν παίκτη στο ρόστερ της, ωστόσο αυτός θα πρέπει να έχει κοινοτικό διαβατήριο ή να έχει παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν.

Όπως και να έχει, στο Μιλάνο περιμένουν την ολοκλήρωση των εξετάσεων, προκειμένου να έχουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το οριστικό διάστημα της απουσίας του.

@Photo credits: EuroLeague