Αρμάνι Μιλάνο: Κατηγορούν τον Ρούντι για τον τραυματισμό του Σιλντς (vid)

Αρμάνι Μιλάνο: Κατηγορούν τον Ρούντι για τον τραυματισμό του Σιλντς (vid)
Ο Σαβόν Σιλντς τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του (κάταγμα κερκίδας), αναμένεται να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα και η ιταλική ομάδα θεωρεί υπεύθυνο για τον τραυματισμό τον Ρούντι Φερναντεθ!

«Οι βρώμικες κινήσεις πρέπει να τιμωρούνται. Τίποτα απ' αυτό δεν ήταν μπάσκετ, το ξέρουμε όλοι». Ο Μάλκολμ Ντιλέινι πήρε θέση για τον τραυματισμό του συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Σαβόν Σιλντς.

Και κάθε λέξη του απευθύνεται στον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Σιλντς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τους Μαδριλένους. Σε μία προσπάθεια για λέι απ, ο Ρούντι χρησιμοποιεί το κορμί του και αλλάζει την ισορροπία του Σιλντς που ήταν ήδη στον αέρα.

Tweet Delaney

Η προσγείωσή του ήταν άτσαλη, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κερκίδας στο δεξί χέρι, με την Αρμάνι να κάνει λόγο για μεγάλη απουσία. Πιθανότατα μεγαλύτερη από τον ένα μήνα της αρχικής εκτίμησης.

Αυτός είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι ήδη εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 19 Νοεμβρίου. Μέχρι στιγμής, ο Σιλντς έχει δώσει το «παρών» σε 16 παιχνίδια της EuroLeague με μέσο όρο 12,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: EuroLeague