Μακάμπι: Κάσπι και Αβντίγια αποθέωσαν τον Σφαιρόπουλο

Μακάμπι: Κάσπι και Αβντίγια αποθέωσαν τον Σφαιρόπουλο

Ευαγγελος Στελλάκης
Μακάμπι: Κάσπι και Αβντίγια αποθέωσαν τον Σφαιρόπουλο
Οι Όμρι Κάσπι και Ντένι Αβντίγια, πρώην παίκτες του Σφαιρόπουλου στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αποθέωσαν τον παλιό τους προπονητή μετά την είδηση της απομάκρυνσης του από την «ομάδα του λαού».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί από χθες παρελθόν από την πρώτη καρέκλα του πάγκου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως κι ο βοηθός του, Βασίλης Γεραγωτέλλης. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από δύο παλιούς του παίκτες: τον Όμρι Κάσπι και τον Ντένι Αβντίγια, οι οποίοι έσπευσαν μέσω των social media να πουν το «αντίο» τους σ τον Έλληνα τεχνικό.

Ο παλαίμαχος Όμρι Κάσπι (παίκτης της Μακάμπι και του Σφαιρόπουλου από το 2019 έως το 2021) έγραψε σε δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Σε ευχαριστώ κόουτς Γιάννη και κόουτς Βασίλη για όλα όσα κάνατε για εμένα, την οικογένειά μου και τη Μακάμπι τα τελευταία χρόνια. Ήσασταν τρομεροί επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξης και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε σύντομα. Τα λέμε σύντομα φίλοι μου».

Από την πλευρά του, ο Ντένι Αβντίγια των Ουίζαρντς - ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σφαιρόπουλο στη Μακάμπι από το 2018 έως το 2020 - ανέβασε story στο Instagram γράφοντας «Σε ευχαριστώ για όλα κόουτς, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου».

Θυμίζουμε πως η είδηση της απομάκρυνσης του έμπειρου τεχνικού από τους πρωταθλητές Ισραήλ προκάλεσε αίσθηση και στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την απόλυση του κόουτς Σφαιρόπουλου, δείχνοντας ένα είδος συναδελφικής αλληλεγγύης.

Δείτε τα «ποσταρίσματα» των Κάσπι και Αβντίγια:

6

5

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.