Γιασικεβίτσιους για Σφαιρόπουλο: «Κάποιοι παίκτες δεν ήταν αφοσιωμένοι όπως ο προπονητής»

Ευαγγελος Στελλάκης
Γιασικεβίτσιους για Σφαιρόπουλο: «Κάποιοι παίκτες δεν ήταν αφοσιωμένοι όπως ο προπονητής»
Η χθεσινή αποχώρηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τα καθήκοντα του προπονητή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα συμπαραστάθηκε στον Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά την απόλυση του τελευταίου από την Μακάμπι, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν το επικείμενο Copa del Rey της Γρανάδα. Ο Λιθουανός κόουτς σχολίασε χαρακτηριστικά πως «είναι πραγματικά λυπηρό. Αυτή είναι η πραγματικότητα του προπονητή... Δεν θα ήθελα να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν αφοσιωμένοι όπως ο προπονητής, αλλά αυτός είναι εκείνος που φεύγει πρώτος». Με αυτά τα λόγια, ο «Σάρας» θέλησε να εκφράσει τη συναδελφική του αλληλευγγύη στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο στο Ισραήλ ως καθοδηγητής της «ομάδας του λαού» από το 2018.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, έστειλε μήνυμα στους φίλους του συλλόγου, με αφορμή την αποχώρηση του Σφαιρόπουλου έπειτα από 3.5 χρόνια.