Euroleague: Αναβλήθηκε το Ζενίτ-Βιλερμπάν της 20ης αγωνιστικής

Ευαγγελος Στελλάκης
Euroleague: Αναβλήθηκε το Ζενίτ-Βιλερμπάν της 20ης αγωνιστικής
Η προγραμματισμένη αναμέτρηση μεταξύ Ζενίτ και Βιλερμπάν στην Αγία Πετρούπολη για την 20η αγωνιστική της Euroleague αναβλήθηκε κι αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή της.

Το καλεντάρι της Euroleague εξακολουθεί να δέχεται «χτυπήματα» από την πανδημία, τα οποία εκφράζονται μέσω των αναβολών, με τη μια να διαδέχεται την άλλη εσχάτως.

Όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή, το ματς Ζενίτ-Βιλερμπάν που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθεί, έπειτα από αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Ρώσοι - λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις τους - και τελικά έγινε αποδεκτό.

Η Ζενίτ δεν συμπληρώνει τον μίνιμουμ αριθμό διαθέσιμων παικτών (8) και φυσιολογικά το ματς αναβλήθηκε. Φυσικά, η Euroleague αναμένεται σύντομα να ορίσει και να ανακοινώσει νέα ημερομηνία για την τέλεση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Μένει βεβαίως να δούμε τι θα συμβεί και με το παιχνίδι της Ζενίτ με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στις 13/1, το οποίο με τα τωρινά δεδομένα δείχνει να βρίσκεται... στον αέρα.