Euroleague: Αναβλήθηκε όλη η 19η αγωνιστική, στον αέρα το Ολυμπιακός - Ζενίτ

Newsroom
Euroleague: Αναβλήθηκε όλη η 19η αγωνιστική, στον αέρα το Ολυμπιακός - Ζενίτ
Η Ζενίτ έβγαλε νέα κρούσματα, το ματς με την Αρμάνι αναβλήθηκε και έτσι δεν θα διεξαχθεί παιχνίδι για την 19η αγωνιστική. Πλέον είναι εξαιρετικά αμφίβολη η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Ρώσους σε εφτά μέρες (13/01).

Η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή και του τελευταίου αγώνα που ήταν προγραμματισμένος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής μεταξύ της Αρμάνι Μιλάνο και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την Παρασκευή (07/01).

Ως αφορμή, εμφανίζονται τα μαζεμένα κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν στην ομάδα της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (06/01) η Ζενίτ ανακοίνωσε πως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν θετικά πέντε μέλη, εκ των οποίων οι τέσσερις παίκτες. Τα νέα τεστ που πραγματοποιήθηκαν υπέδειξαν ακόμη περισσότερα κρούσματα, με την ομάδα να ενημερώνεται για αυτό την ώρα που βρισκόταν στο πούλμαν προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι της για το Μιλάνο.

Η επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 21η «στροφή» της διοργάνωσης, βρίσκεται επίσης... στον αέρα, αφού δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι 7 προβλεπόμενες ημέρες καραντίνας και ο Πασκουάλ δεν θα έχει στη διάθεσή του 8 ετοιμοπόλεμους παίκτες!

**Η EuroLeague έχει κάνει γνωστή την διαφοροποίηση του πρωτοκόλλου, με τις ομάδες-μετόχους της Λίγκας (συν Βιλερμπάν και Μπάγερν Μονάχου) να συμφωνούν στη μείωση του χρόνου καραντίνας για παίκτες και προπονητές που έχουν νοσήσει από 14 σε 7 μέρες, με την προϋπόθεση να είναι εμβολιασμένοι.

Αντίθετα, η καραντίνα των 14 ημερών παραμένει για τους ανεμβολίαστους.