Παναθηναϊκός: Μόνο οι υπογραφές για Γιόβιτς

Παναθηναϊκός: Μόνο οι υπογραφές για Γιόβιτς

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Μόνο οι υπογραφές για Γιόβιτς
Ο Παναθηναϊκός και ο Στέφαν Γιόβιτς ήλθαν σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν και εκτός απροόπτου, ο Σέρβος γκαρντ θα βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους» όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στη σερβική Mozzartsport, ο Στέφαν Γιόβιτς ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις, μιλώντας για την επιστροφή του στα παρκέ, κάτι που αναμένεται να πράξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος έχει καταγράψει 123 συμμετοχές στην EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα, την Μπάγερν Μονάχου και τη Χίμκι, αναμένεται να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ως το τέλος της σεζόν, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta που αποκάλυψε αρχικώς το ενδιαφέρον των «πράσινων» κι εν συνεχεία το γεγονός ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιόβιτς συμφώνησαν προφορικά και εκτός απροόπτου, ο 31χρονος πόιντ γκαρντ θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα.

Μετά και την αποχώρηση του Γιόγκι Φέρελ, ο οποίος είχε αποκτηθεί για βασικός πλέι μέικερ αλλά... πέρασε και δεν ακούμπησε στο «πράσινο» ρόστερ, το κενό στη θέση του πόιντ γκαρντ αναμένεται να γεμίσει με τον Γιόβιτς, ο οποίος έχει 6.6 πόντους, 4.6 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα στην EuroLeague.