Παναθηναϊκός: Θέλει να... πληγώσει την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και τον Σάρας

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Θέλει να... πληγώσει την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και τον Σάρας
O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21:00) και ψάχνει μια μεγάλη νίκη για τη δύσκολη συνέχεια στη Euroleague.

Στα θετικά αποτελέσματα στη Εuroleague θέλει να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός, αλλά το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Οι πράσινοι υποδέχονται τη Μπαρτσελόνα (21:00) στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της EuroLeague και ψάχνουν τρόπο να φτάσουν σε μια μεγάλη νίκη.

Το τριφύλλι θέλει να ξεχάσει την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο και το γεγονός ότι έφυγαν για... 18η φορά χωρίς νίκη από παιχνίδι εκτός των ελληνικών συνόρων. Ο Δημήτρης Πρίφτης ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει εάν υπολογίζει στους στους Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζεχάιβ Φλόιντ, οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα και ακολούθησαν την Τετάρτη (15/12) ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή τους παραμένει αμφίβολη για το παιχνίδι και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από την άλλη αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει και η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους. Off είναι οι Νικ Καλάθης, Άλεξ Αμπρίνες και Κόρι Χίγκινς, ενώ στη λίστα των απουσιών προστέθηκε και ο Σέρχι Μαρτίνεθ. Ο 22χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Στο 13-2 και την πρώτη θέση της Euroleague βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, ενώ στο 4-11 και στην 17η συναντάμε το... τριφύλλι. Η Μπάρτσα έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης με 83.4 πόντους μέσο όρο και ο Παναθηναϊκός την 15η με 72.4. Επιπλέον οι Καταλανοί είναι πρώτοι σε ασίστ με 19 ανά παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να έχει 14.2.

@Photo credits: euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.