Ολυμπιακός: Υποδέχεται την Μπάγερν με στόχο το αήττητο στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Υποδέχεται την Μπάγερν με στόχο το αήττητο στο ΣΕΦ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (15/12, 21:30, Live από το Gazzetta) την Μπάγερν Μονάχου με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν του Αντρέα Τρινκιέρι για την 15η αγωνιστική και θέλει να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο σερί στην κανονική περίοδο της EuroLeague, μετρώντας μέχρι στιγμής επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΣΕΦ.

Απέναντί του θα βρει μια ομάδα που έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες της στη διοργάνωση, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπενθύμισε πως:

«Κι εμείς έχουμε 4/5 νίκες στα τελευταία ματς. Οπότε δεν έχει καμία σχέση. Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για τους παίκτες μας και για μας. Είναι δύσκολο παιχνίδι και θα είναι σημαντικό να έχουμε τη γνωστή υποστήριξη που έχουμε από τους φίλους μας εδώ γιατί είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι εξ ορισμού κερδισμένο».

Όσον αφορά την κατάσταση του Φαλ, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε πως «πιστεύω θα είναι αρκετά καλά για να μας βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ανέφερε σχετικά με τον αγώνα με τους Βαυαρούς: «Η Μπάγερν έρχεται γεμάτη από αυτοπεποίθηση, αφού προέρχεται από ένα σερί νικών. Θα είναι έτοιμοι, αλλά το ίδιο και εμείς. Θέλουμε να αρχίσουμε το δικό μας σερί και να μείνουμε αήττητοι στην έδρα μας».

Το σημερινό (15/12) πρόγραμμα

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ούνικς Καζάν
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Μονακό
21:30 Ολυμπιακός - Μπάγερν
22:00 Βιλερμπάν - Ζενίτ

Η βαθμολογία της EuroLeague

@Photo credits: eurokinissi