Τρινκιέρι: «Έχουμε μια απίστευτη πρόκληση στο ΣΕΦ»

Τρινκιέρι: «Έχουμε μια απίστευτη πρόκληση στο ΣΕΦ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τρινκιέρι: «Έχουμε μια απίστευτη πρόκληση στο ΣΕΦ»
Ο Αντρέα Τρινκιέρι παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τρομερή συνέπεια φέτος στην EuroLeague, εξηγώντας πως η Μπάγερν Μονάχου έχει μπροστά της μια απίστευτη πρόκληση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στους Πειραιώτες.

Το καλεντάρι της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει την Μπάγερν στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι Πειραιώτες μετρούν μόνο νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση (7/7).

Η Μπάγερν μετράει τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες της στη regular season και ο Αντρέα Τρινκιέρι ανέφερε όσον αφορά τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο (15/12, 21:30).

«Ο Ολυμπιακός για άλλη μια φορά, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην EuroLeague. Γίνεται καλή δουλειά από τον κόουτς Μπαρτζώκα, έρχονται πάντα καλά προετοιμασμένοι στα παιχνίδια τους, έχουν βαθύ ρόστερ με εξαιρετικούς παίκτες και παρουσιάζουν τρομερή συνέπεια και στις δυο πλευρές του παρκέ. Επομένως, πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε μια απίστευτη πρόκληση μπροστά μας. Για να επιβιώσουμε σε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να παίξουμε στο καλύτερο επίπεδο σε επίθεση και άμυνα».

@Photo credits: INTIME