Φέρελ: «Είμαι νικητής, θέλω να γυρίσω στο ΝΒΑ»

Φέρελ: «Είμαι νικητής, θέλω να γυρίσω στο ΝΒΑ»

Φέρελ: «Είμαι νικητής, θέλω να γυρίσω στο ΝΒΑ»
Ο Γιόγκι Φέρελ μίλησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα Sports Walla για τον Παναθηναϊκό, τον Γιόγκι τον αρκούδο, το ντεμπούτο του και τον Καϊρί Ίρβινγκ.

«Ελπίζω ότι μπορώ να προσαρμοστώ άμεσα. Απόψε θα παίξω για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, χωρίς να έχω κάνει προετοιμασία ή κάτι άλλο... Εύχομαι να μπω γρήγορα σε ρυθμό και να πετύχω εύκολα καλάθια». Αυτά ήταν τα λόγια του Γιόγκι Φέρελ πριν από το αποψινό ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Τελ Αβίβ, κόντρα στη Μακάμπι.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην ισραηλινή ιστοσελίδα Sports Walla. Και εξήγησε, αναφορικά με το ΝΒΑ και το ενδεχόμενο της επιστροφής του: «Ελπίζω να γυρίσω. Αν δεχτώ μία πρόταση από το ΝΒΑ, θα το συζητήσω με την οικογένειά μου. Στο μεταξύ, θέλω να διασκεδάσω το χρόνο μου στο εξωτερικό και ποιος ξέρει, ίσως να μείνω εδώ για χρόνια. Προτού υπογράψω στον Παναθηναϊκό συμβουλεύτηκα κάποιους φίλους που είχαν έρθει στην Ευρώπη και μου εξήγησαν ότι η EuroLeague είναι το καλύτερο πρωτάθλημα μετά το ΝΒΑ. Έχω ανταγωνιστικό χαρακτήρα και αυτή η στιγμή είναι η σωστή για να δοκιμάσω αυτή την εμπειρία».

Ο Φέρελ επιβεβαίωσε πως το όνομα «Γιόγκι» του το... κόλλησε η μητέρα του, επειδή της θύμιζε τον χαρακτήρα καρτούν Γιόγκι τον Αρκούδο, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως «ήρθε σε έναν Παναθηναϊκό σε κρίση, μία κατάσταση όχι σπάνια, αφού αυτό συμβαίνει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, από την ημέρα της ανακοίνωσης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την πώληση της ομάδας».

«Θέλω να είμαι νικητής και θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου», εξήγησε ο Φέρελ, αναφορικά με τη δήλωση που έκανε μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα και ανέφερε ότι ήρθε να κερδίζει τη EuroLeague.

Τέλος, ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού στηρίζει τους Μιλγουόκι Μπακς για να κάνουν το repeat στο ΝΒΑ. Πάντως, ρωτήθηκε για τον Καϊρί Ίρβινγκ και το ενδεχόμενο να του ζητήσει να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Μην ανησυχείς, θα βρεθεί η λύση και θα παίξει στο ΝΒΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.