Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Φέρελ για την επιστροφή στις νίκες

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Φέρελ για την επιστροφή στις νίκες
Το ντεμπούτο του Γιόγκι Φέρελ με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει φάρο ελπίδας στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ για το αποψινό ματς απέναντι στη Μακάμπι (21:05). Στην αποστολή του βρίσκεται και ένα νέο όνομα. Αυτό του Γιόγκι Φέρελ.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα κάνει το ντεμπούτο με τα πράσινα, σε ένα ματς, όπου ο Παναθηναϊκός (1-3) είναι υποχρεωμένος όχι μόνο να κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο σερί ήττες, αλλά και την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση για τη νέα σεζόν, μετά τις απώλειες σε Μονακό, Βιτόρια και Μαδρίτη.

«Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζω τον Κέντρικ (Πέρι) εδώ και πολύ καιρό, αλλά και τον Οκάρο Ουάιτ. Οπότε θα είναι ωραίο να τους δω στην Euroleague και να παίξω εναντίον τους. Αλλά θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, με μία σκληρή ομάδα που έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες», εξήγησε στη συνέντευξη που έδωσε στο Gazzetta ο Σκότι Ουίλμπεκιν.

Εκτός των πλάνων του Δημήτρη Πρίφτη βρίσκεται ο τραυματίας Λευτέρης Μποχωρίδης, αλλά και ο Βασίλης Καββαδάς.

Η αναμέτρηση είναι sold out, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να υπολογίζει στον Άντε Ζίζιτς, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό σε χρόνο ρεκόρ.

@Photo credits: INTIME, Βαγγέλης Στόλης