Σπανούλης: «Η Ολυμπία θυσίασε τα καλύτερα χρόνια της για την οικογένειά μας» (vid)

Σπανούλης: «Η Ολυμπία θυσίασε τα καλύτερα χρόνια της για την οικογένειά μας» (vid)

Σπανούλης: «Η Ολυμπία θυσίασε τα καλύτερα χρόνια της για την οικογένειά μας» (vid)
Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για την Ολυμπία Χοψονίδου, χαρακτηρίζοντάς την ως καταπληκτική σύζυγο και μητέρα που θυσίασε τα πάντα για την οικογένειά τους.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «ερυθρόλευκων» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010. Για τον Σπανούλη, μίλησαν επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θυμήθηκε το τρίποντο μπροστά στον Διαμαντίδη.

Πάντως ο ίδιος ο Kill Bill συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στη σύζυγό του, την Ολυμπία Χοψονίδου και την οικογένειά τους: «Είμαι λίγο παραπάνω γκρινιάρης στο σπίτι (γέλια). Προσπαθώ να σπαταλήσω την ενέργειά μου για να μην τα φορτώνω όλα στη γυναίκα μου, με διάφορους τρόπους. Αλλά δόξα τω Θεώ, η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε καταπληκτικά

Είναι ευλογία. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια όμως ερχόταν το ένα μετά το άλλο και πραγματικά πάνω από όλα, με τη στήριξη της γυναίκας μου... Γιατί η γυναίκα μου είναι εκείνη που τραβάει τα περισσότερα... Όταν λείπεις τόσες ώρες από το σπίτι, θέλεις έναν σωστό άνθρωπο και σταθερό στις αξίες του και σκληρό για να μεγαλώσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι μια καταπληκτική μητέρα. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τα παιδιά. Είμαστε παραδοσιακή οικογένεια. Τα τρία μου αγόρια παίζουν, κάτι έχουν πάρει από το DNA του μπαμπά. Δεν θέλω να τα πιέζω, θέλω να τα αφήσω να ζήσουν την παιδική τους ηλικία. Να χαρούν την ηλικία τους και να αποφασίσουν ό,τι θέλουν».

Και πρόσθεσε: «Εγώ ήμουν γύρω από κάτι που λάτρευα, ταξίδευα με την ομάδα, άλλαζα παραστάσεις. Η Ολυμπία ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι. Να μεγαλώσει τα παιδιά, να τα ξυπνήσει, να τα διαβάσει. Είναι μια καταπληκτική μητέρα, η οποία έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Και αυτό είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της. Και αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ και θέλω τώρα που σταμάτησα, να της το δώσω πίσω απλόχερα».

@Photo credits: eurokinissi