Ολυμπιακός: Απομακρύνεται ο Λάιτι, ψάχνει την αγορά ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Απομακρύνεται ο Λάιτι, ψάχνει την αγορά ο Μπαρτζώκας
Η Βιλερμπάν θέλει να πάρει πίσω τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να κρατήσει τον Αμερικανό γκαρντ. Ετοιμάζουν εναλλακτικό πλάνο οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μέρες είχε συμφωνήσει με τον Ντέιβιντ Λάιτι για διετές συμβόλαιο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει επίσης με την Βιλερμπάν για να «σπάσουν» το συμβόλαιο του Αμερικανού αντί 200.000 δολαρίων περίπου.

Όλες αυτές οι συμφωνίες ήταν προφορικές και καμία στα χαρτιά αφού η γαλλική ομάδα μέχρι πριν λίγες μέρες είχε υποχρεώσεις και θα ήταν αδύνατον να υπάρχει διπλό συμβόλαιο.

Ο Τόνι Πάρκερ και οι συνεργάτες του στην διοίκηση της Βιλερμπάν φαίνεται πως άλλαξαν άποψη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta να απομακρύνεται ο Λάιτι από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη ο οποίος του διεμήνυσε πως η γαλλική ομάδα άλλαξε σκεπτικό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει έρθει οριστικό «ναυάγιο» στην μεταγραφή του Λάιτι στον Ολυμπιακό.

Η πλευρά του Αμερικανού αισθάνεται εκτεθειμένη στους Πειραιώτες μιας και είχαν δώσει τα χέρια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πάντως εκεί που είχε ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ερευνά ξανά την αγορά για παίκτη που θα καλύπτει και τις δύο πλαϊνές θέσεις της περιφέρειας. Ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί έτοιμος για την περίπτωση που η υπόθεση του Λάιτι πάρει οριστικά αρνητική τροπή.