Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει και με Λάιτι και με Βιλερμπάν

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει και με Λάιτι και με Βιλερμπάν
Η δήλωση του Τόνι Πάρκερ σχετικά με τον Αμερικανό γκαρντ προκάλεσε εντύπωση αφού η συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» είναι ολοκληρωμένη.

Η Βιλερμπάν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γαλλία έχοντας για MVP τον Ντέιβιντ Λάιτι. Αυτό φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στον Τόνι Πάρκερ ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως θέλουν να μεταπείσουν τον Αμερικανό.

Ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν είπε πως, «Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Είμαι περισσότερο από πεπεισμένος. Θέλει να μείνει. Το συζητήσαμε με τον Ζαν Μισέλ Ολά και θα βρούμε λύσεις». Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση με όλες τις πλευρές.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Λάιτι, αλλά και με την γαλλική ομάδα στην οποία θα καταβάλλουν ένα ποσό γύρω στα 200.000 δολάρια. Όπως είναι λογικό συμβόλαιο με τον Αμερικανό δεν υπάρχει αφού μέχρι πριν λίγες ώρες είχε υποχρεώσεις με την Βιλερμπάν, ωστόσο υπάρχει πλήρης συμφωνία και με τον παίκτη και με την ομάδα.

Τώρα αν ο Πάρκερ προέβη σε αυτή τη δήλωση για να ζητήσει περισσότερα χρήματα για την αποδέσμευση του παίκτη (δεν υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα) ή για επικοινωνιακούς λόγους είναι κάτι που θα φανεί.