Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta

Gazzetta team
Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta
Το gazzetta σας ακούει και δίνει δύναμη στη φωνή σας! Στείλτε μας φωτογραφίες, βίντεο από την γειτονιά σας, links από τα διεθνή media αλλά και τα κακώς κείμενα. Θα το περάσουμε μαζί από τα σπίτια μας!
Από την πρώτη στιγμή, την πρώτη ημέρα της δοκιμασίας ανοίξαμε το live κανάλι της μεταξύ μας επικοινωνίας. Καθημερινά αυτή η παρέα μεγαλώνει. Ζούμε μαζί αυτό που ζούμε για πρώτη φορά στη ζωή μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε.
Το gazzetta, ως ένα από τα μεγαλύτερα website στη χώρα, συναισθάνεται την ευθύνη του και θέτει εαυτόν στην υπηρεσία των ανθρώπων που το διαβάζουν καθημερινά. Οπως πάντα, είμαστε εδώ για να γινόμαστε η φωνή σας, ή να ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική σας. Η επισκεψιμότητα του gazzetta γίνεται ένα εργαλείο στα χέρια σας προκειμένου να αναδείξετε τα καλά που συμβαίνουν γύρω σας και να καυτηριάσετε τα κακώς κείμενα.
Στείλτε μας, στη σελίδα μας στο Facebook (όσοι δεν έχετε Facebook μπορείτε να στέλνετε στο [email protected]), φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά σας, από όσα αντιμετωπίζετε στη γειτονιά σας (είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό), και μοιραστείτε την εμπειρία σας με εκατομμύρια ανθρώπους και με εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς χρήστες από όλο τον κόσμο.
Στείλτε μας, στη σελίδα μας στο Facebook, το link από οτιδήποτε διαβάσατε/είδατε στα διεθνή media που κρίνετε ότι έχει νόημα να το μοιραστείτε με τους εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας.
Μέχρι στιγμής μας έχετε στείλει πολλά. Μερικά απ' όσα έχουμε δημοσιεύσει, τα οποία ήδη είναι πάρα πολλά. Μη σταματάτε να στέλνετε, όμως...
Στην πιο δύσκολη στιγμή μας, το gazzetta σας ακούει και δίνει δύναμη στη φωνή σας.
Είμαστε κοντά σας, κι ας είμαστε στα σπίτια μας. Θα το περάσουμε μαζί!