Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta: Το #ΜένουμεΣπίτι στα Ιωάννινα με άδειους δρόμους! (vid)

Gazzetta team
Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta: Το #ΜένουμεΣπίτι στα Ιωάννινα με άδειους δρόμους! (vid)
Το gazzetta σας ακούει και δίνει δύναμη στην φωνή σας και σειρά αυτήν την φορά παίρνουν τα πανέμορφα αλλά άδεια Ιωάννινα με βίντεο που μας έστειλε ο Στράτος Χάφτας μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει ο Στράτος Χάφτας στο βίντεο φάινεται η πόλη άδεια ως συνέπεια του lockdown. Τονίζει δε πως ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου από τις 11/3 που ξεκίνησαν τα πρώτα μέτρα σταδιακά όλο και περισσότερος κόσμος στηρίζει το #ΜένουμεΣπίτι. Από την Δευτέρα μπήκε σε ισχύη η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και σήμερα Τρίτη η πόλη των Ιωαννίνων - μέρα μεσημέρι - μοιάζει και είναι εντελώς άδεια.

Το βίντεο που μοιράζεται ο Στράτος μέσω του Gazzetta.gr δείχνει εναέριες εικόνες από το κέντρο της πόλης που άλλοτε, τέτοια ώρα, επικρατούσε μποτιλιάρισμα και κόσμος γέμιζε τα πεζοδρόμια και τις πλατείες (Ιωάννινα, 24/03/2020, 13:30).

Στείλτε μας, στη σελίδα μας στο Facebook (όσοι δεν έχετε Facebook μπορείτε να στέλνετε στο [email protected]), φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά σας, από όσα αντιμετωπίζετε στη γειτονιά σας (είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό), και μοιραστείτε την εμπειρία σας με εκατομμύρια ανθρώπους και με εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς χρήστες από όλο τον κόσμο. Στείλτε μας, στη σελίδα μας στο Facebook, το link από οτιδήποτε διαβάσατε/είδατε στα διεθνή media που κρίνετε ότι έχει νόημα να το μοιραστείτε με τους εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες μας.

Μέχρι στιγμής μας έχετε στείλει πολλά και μεταξύ άλλων έχουμε δημοσιεύσει: