Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta: «Σε κατάσταση ημικαραντίνας η Στουτγκάρδη» (pics)

Gazzetta team
Μοιράσου αυτό που ζεις με το gazzetta: «Σε κατάσταση ημικαραντίνας η Στουτγκάρδη» (pics)
Το gazzetta.gr σε καλεί να πάρεις μέρος στην καραντίνα και δημιουργεί τη μεγαλύτερη, διαδραστική παρέα, η οποία δεν έχει σύνορα! Ο Κωνσταντίνος Μπαλατζής γίνεται τα... μάτια μας στην Στουτγκάρδη και μας στέλνει εικόνες από την πόλη!

Ο Κωνσταντίνος Μπαλατζής σε ρόλο φωτορεπόρτερ, έγινε μέλος της παρέας του gazzetta.gr και μοιράζεται μαζί μας αυτό που ζει στην Στουτγκάρδη, στέλνοντάς μας το κλίμα που επικρατεί εκεί αλλά και φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν την πραγματικότητα.

«Τα εστιατόρια και τα μαγαζιά είναι ακόμα κανονικά ανοιχτά, ενώ εντός πόλης τα μπαρ, τα κλαμπ, οι κινηματογράφοι κτλ έχουν κλείσει από την Παρασκευή το μεσημέρι. Την Κυριακή (15/3) που είχε καλό καιρό ο κόσμος βγήκε κανονικά την βόλτα του, αλλά ήταν πεσμένη η κίνηση σε σχέση με άλλες φορές (Δευτέρα 16/3)

Οι φωτογραφίες είναι από το κέντρο της Στουτγκάρδης. Σε αυτές που είναι άδειοι οι δρόμοι είναι η ανατολική πλευρά της πόλης, που κατά κύριο λόγο έχει κανονικά κίνηση το πρωί αλλά είναι κυρίως περιοχή που είναι σπίτια και όχι καταστήματα. Στις 2 πρώτες είναι η κεντρική πλατεία που για τρίτη πρωί έχει συγκρατημένα κόσμο. Δηλαδή δεν θα έλεγα ότι είναι πολύ άδεια. Επίσης τα εστιατόρια από σήμερα επιτρέπεται να είναι ανοιχτά μόνο μέχρι τις 6. Και χθες η αστυνομία μοίρασε φακέλους στα γαστρονομικού χαρακτήρα μαγαζιά, για να τους πει ότι πλέον πρέπει τα τραπέζια να έχουν 1,5 μέτρα απόσταση μεταξύ τους. Γενικότερα βρισκόμαστε σε μια κατάσταση ημικαραντίνας», μας εξηγεί ο Κωνσταντίνος Μπαλατζής.

Ιδού οι εικόνες από τους (σχεδόν) άδειους δρόμους της Στουτγκάρδης: