Ολυμπιακός: Τα δύο πλάνα του Μαρτίνς για την Τούμπα και ο βασικός Αβραάμ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Τα δύο πλάνα του Μαρτίνς για την Τούμπα και ο βασικός Αβραάμ

bet365

Ο Ολυμπιακός με καπαρωμένο το 46ο πρωτάθλημα κοντράρεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (18/4, 19.30, Novasports 1HD) για την 4η αγωνιστική των play off.
Οι «ερυθρόλευκοι» με 24 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα σε 29 παιχνίδια δεν θέλουν να χάσουν άλλο παιχνίδι μέχρι τέλους. «Το κίνητρό μας είναι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς από πέρυσι». Αυτή τη στιγμή ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι στο +22 από τον Άρη, ενώ πέρυσι το πρωτάθλημα κατακτήθηκε με 18 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει στη Θεσσαλονίκη με απουσίες. Ο Ουσεϊνού Μπα έχει ενοχλήσεις με τη μέση του και έμεινε πίσω. Μάλιστα πιθανότατα θα χάσει και το ματς της Τετάρτης (21/4, 17.15) κόντρα στον Αστέρα για την 5η αγωνιστική των play off. Για την ακρίβεια, το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» θέλει να προσέξει αρκετά με τον Αφρικανό, γιατί η μέση τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά κι εφέτος. Εκτός από αυτόν, δεν υπολογίζεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Κι αυτός έμεινε πίσω, λόγω ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στο πόδι. Θα είδατε και το story που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) από τη Γλυφάδα με τον γνωστό performer Mad Clip.
Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε τελικά εκτός αποστολής και τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις που δεν του επέτρεψαν να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή. Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από το ματς της Τούμπας έδειξε να σκέφτεται περισσότερο το 3-4-3. Εκτός από αυτό το σχήμα όμως δοκίμασε και το 4-3-3. Στο 4-3-3 στη δοκιμή του ο Πορτογάλος προπονητής είχε στα άκρα της άμυνας τους Ανδούτσο και Χολέμπας και τριάδα στο κέντρο με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Σε αυτή τη δοκιμή έβαλε και τον Φορτούνη κάποια στιγμή αλλά και τον Βαλμπουενά.
Στο 3-4-3 τα πρόσωπα του σχήματος που είχατε διαβάσει και την Παρασκευή (16/4), όπως σας τα είχαμε μεταφέρει. Με Σα βασικό και τριάδα στην άμυνα με Αβραάμ, Σωκράτη και Χολέμπας.
Στη μεσαία γραμμή από δεξιά προς τα αριστερά οι Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ, με Μασούρα, Μπρούμα και Αραμπί στην επίθεση. Και στα δύο πλάνα βασικός στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό. Αναμένεται δηλαδή να αγωνιστεί εκτός απροόπτου 2,5 μήνες μετά! Τελευταία φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε παίξει κόντρα στην ΑΕΛ, στις 20 Δεκεμβρίου 2020 (νίκη του Ολυμπιακού με 5-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα