Ολυμπιακός: Ποντάρει στο να πάρει το «ναι» του Μπελχαντά, σε ποιές άλλες θέσεις ψάχνεται

Ολυμπιακός: Ποντάρει στο να πάρει το «ναι» του Μπελχαντά, σε ποιές άλλες θέσεις ψάχνεται

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ποντάρει στο να πάρει το «ναι» του Μπελχαντά, σε ποιές άλλες θέσεις ψάχνεται

bet365

Εβδομάδα Μπελχαντά είναι αυτή που διανύουμε με τον Ολυμπιακό να ελπίζει σε θετική απάντηση ενώ ο παίκτης μιλάει με τρεις ομάδες. Σε ποιές άλλες θέσεις ψάχνεται για έξτρα ενίσχυση ο σύλλογος.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που έχει μείνει ελεύθερος παραμένει από τις βασικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού, ίσως και η Νο1 αυτήν την περίοδο. Ο Μπελχαντά μιλάει κυρίως με Ολυμπιακό, Νις και Μπεσίκτας και δεν αποκλείεται να δώσει την τελική του απάντηση εντός των προσεχών ημερών.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλα όσα μπορούσε σ' αυτή την υπόθεση και ποντάρει σε μία θετική απάντηση του Γιουνές Μπελχαντά. Έναν παίκτη που περισσότερο υπολογίζει για τις θέσεις 8 και 10. Από εκεί και πέρα στο Λιμάνι αναζητούν κυρίως:
- Έναν δεξιό μπακ και ίσως έναν αριστερό που θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με Χολέμπας. Θετικές ενδείξεις για το νέο συμβόλαιό του υπάρχουν αλλά εφόσον ο Ελληνογερμανός μείνει μπορεί να μην αποκτηθεί αρ. μπακ.
- Έναν ή δύο εξτρέμ σε συνάρτηση με το τι θα συμβεί με τον Μπρούμα. ο Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει στον Μαρτίνς αλλά θα μείνει μόνο με άλλα οικονομικά δεδομένα και όχι με αγορά 7 εκατ. ευρώ.
- Έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή. Εξάρι ή εξαροοκτάρι και φυσικά σε σύνδεση του τι θα προκύψει με τον Καμαρά αλλά και εάν ο Πέπε θα μπορέσει να βρει θέση στο ρόστερ. Εάν κλείσει ο Μπελχαντά θα είναι ο έτερος χαφ. Παίκτες όπως οι Όλσον και Ταβάρες εξετάζονται προς το παρόν και τίποτα παραπάνω. Το νέο συμβόλαιο για Μπουχαλάκη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
- Έναν τρίτο φορ. Έναν παίκτη πίσω από τους Ελ Αραμπί και Χασάν και με δεδομένο ότι λόγω Κόπα Άφρικα οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες και των δύο για ένα χρονικό διάστημα.

Fanatik: «Ο Ολυμπιακός δίνει 5,1 εκ. ευρώ στον Μπελχαντά»

Στην Τουρκία πάντως τονίζουν πως ο πρωταθλητής Ελλάδας προσφέρει 5,1 εκατομμύρια ευρώ στον 31χρονο ποδοσφαιριστή για τριετή συνεργασία. Ένα ποσό ιδιαίτερα μεγάλο φυσικά. Οι Τούρκοι έχουν μία αίσθηση πως ο Γαλλομαροκινός κοιτάζει σοβαρά την προοπτική της Τουρκίας καθώς νιώθει καλά εκεί και ότι μπορεί να μην θέλει να δώσει τόσο γρήγορα την απάντησή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κρούση των Πειραιωτών δεν απέχει ιδιαίτερα από αυτό το 5,1 και ο παίκτης μπορεί να είναι ικανοποιημένος και με ένα ποσό 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο μαζί με τα μπόνους. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει πάντως να πάρει την τελική του απάντηση το αργότερο έως την ερχόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα