Ολυμπιακός: Ο Ουντέζε αποκάλυψε ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ανάγιο Ιγουάλα

Ολυμπιακός: Ο Ουντέζε αποκάλυψε ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ανάγιο Ιγουάλα

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Ο Ουντέζε αποκάλυψε ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ανάγιο Ιγουάλα

bet365

Την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ από τη Νιγηρία, Ανάγιο Ιγουάλα, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος αμυντικός της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Ιφεάνι Ουντέζε.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Δίχτυα στη Νιγηρία έριξε ο Ολυμπιακός αν λάβουμε υπόψιν την αποκάλυψη του Ιφεάνι Ουντέζε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» του μίλησαν για τον Ανάγιο Ιγουάλα και το κατά πόσο θα μπορούσε να τους βοηθήσει στην περίπτωση που αποφάσιζαν να τον αποκτήσουν.

Ο 40χρονος Ουντέζε τους είπε πως θα αποτελούσε καλή λύση, ενώ εν συνεχεία εξήγησε πως ο Ολυμπιακός θεωρεί υπερβολικό το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που ζητείται από την ομάδα του Ιγουάλα, την Ενίμπα.

Ο Ανάγιο Εμάνουελ Ιγουάλα, όπως είναι το πλήρες του όνομα, αγωνίζεται ως εξτρέμ, είναι γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1999 και έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα. Στο πρωτάθλημα της Νιγηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ενίμπα είναι στην 5η θέση, στο -6 από την κορυφή.

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με τον Ιντέζε, φόρεσε τη φανέλα της εθνικής του ομάδας για πρώτη φορά στις 27 Μαρτίου 2021, στη νίκη (0-1) επί του Μπενίν για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ τρεις ημέρες μετά έπαιξε και κόντρα στο Λεσότο, πάλι ως αλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός συνδέθηκε πρόσφατα με έναν ακόμη Νιγηριανό εξτρέμ, τον Αχμέντ Μούσα, ο οποίος όμως επέστρεψε στην Kano Pillars της χώρας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα