Μπελχαντά: Η επιμονή του Ολυμπιακού και η κόντρα Τερίμ - διοίκησης στη Γαλατά λόγω της αποχώρησής του

Μπελχαντά: Η επιμονή του Ολυμπιακού και η κόντρα Τερίμ - διοίκησης στη Γαλατά λόγω της αποχώρησής του

Δημήτρης Τομαράς
Μπελχαντά: Η επιμονή του Ολυμπιακού και η κόντρα Τερίμ - διοίκησης στη Γαλατά λόγω της αποχώρησής του

bet365

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ο Νο1 διακαής πόθος του Ολυμπιακού που του έχει κάνει την καλύτερη δυνατή πρόταση και θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την απόκτησή του, την ώρα που στη Γαλατά έγινε... πανικός με Τερίμ και διοίκηση λόγω της αποχώρησής του.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Η κίνηση του Ολυμπιακού για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό όπως και η σοβαρή προσπάθειά του να τον κλείσει φτάνοντας σχεδόν στο 1.8 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους είναι γνωστές. Όπως ότι ο ίδιος ο μεσοεπιθετικός ζητάει λίγο πιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ ετησίως συν μπόνους. Ένας Ολυμπιακός που επιμένει και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να πιάσει Λιμάνι ο παίκτης, που εξαρχής έβλεπε άκρως θετικά το πρότζεκτ των Πειραιωτών. Ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν θα περιμένει για πολύ ακόμα, όμως έχει ακόμα περιθώρια και ενώ τα τελευταία 24ωρα οι διαπραγματεύσεις και οι συζητήσεις ήταν συνεχείς.

Ο 31χρονος Γιουνές Μπελχαντά έχει αποδεσμευτεί από τη Γαλατά τις δηλώσεις που είχε κάνει για την κατάσταση του γηπέδου της ομάδας και γενικά για σχόλια που θεωρήθηκαν κριτική προς τους διοικούντες τον τουρκικό σύλλογο.
Πέραν των πληροφοριών που υπάρχουν ότι έχει δρομολογήσει η πλευρά του παίκτη όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να λάβει τα χρήματα που θεωρεί ότι δικαιούται από τη Γαλατά υπάρχει και μία ακόμα παράμετρος. Η αποχώρηση αυτή σήκωσε πολλή... σκόνη. Τόση που ο τεχνικός της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, να δείξει κάθετα αντίθετος στην απόφαση της διοίκησης και να υπάρξει έτσι ένας μίνι... εμφύλιος μες στην ομάδα. Μάλιστα σε ρεπορτάζ των Τούρκων και σε ΜΜΕ όπως στην Sabah μεταδίδεται πως ειπώθηκαν σκληρά λόγια από την μεριά του Τερίμ για αυτήν την απόφαση και πως η κρίση εντός των... τειχών της Γαλατά ήταν μεγάλη.
Ο Μουσταφά Τζενγκίζ, πρόεδρος της Γαλατά μάλιστα φέρεται να ξεκαθάρισε προς τον Τερίμ να μην διανοηθεί καν να ζητήσει νέο συμβόλαιο για τον συγκεκριμένο παίκτη και πως έχει τελειώσει από την ομάδα. «Μετά τον Μάιο δεν θα ανανεώσουμε ούτε το δικό σου συμβόλαιο», είπε στον Τερίμ με τον έμπειρο κόουτς να του απαντά: «Πρόεδρε μετά τον Μάιο ούτε εσύ θα είσαι εδώ (υπονοώντας ότι θα χάσει τις εκλογές στην ομάδα)».
Ο 31χρονος Γιουνές Μπελχαντά που είναι δεκάρι και οκτάρι αλλά παίζει και στα άκρα και σε άλλες θέσεις στην επίθεση φέτος είχε σεζόν στη Γαλατά με 8 γκολ και 3 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Πέρυσι είχε 33 ματς με 7 γκολ και 3 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα